• +90 212 437 05 97
  • kocatepeadsp@gmail.com
  • Kocatepe Mah. Kocatepe Cd. No:25/1 Bayrampaşa İstanbul

Panaromik Röntgen Uygulaması

Panaromik röntgen, diş hekimliğinde sıkça kullanılan değerli bir görüntüleme yöntemidir. Kocatepe Dental olarak, hastalarımıza en gelişmiş dijital röntgen teknolojisiyle panaromik röntgen uygulaması sunuyoruz.
 

Panaromik röntgen, ağız ve çene yapısının tamamını tek bir görüntüde gösterir. Bu sayede diş hekimlerimiz, dişlerin, diş etlerinin ve çene kemiklerinin detaylı bir analizini yapabilir. Panaromik röntgen, diş çürüklerinin tespitinde, dişlerdeki iltihaplanma veya enfeksiyonların belirlenmesinde, diş çekimleri ve implant gibi işlemler için planlama yapılmasında büyük bir yardımcıdır.
 

Kocatepe Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğimizde, panaromik röntgen çekimleri, rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilir. Dijital teknoloji sayesinde röntgen çekimi süresi oldukça kısadır ve hastaların radyasyona maruz kalma riski minimuma indirilir. Ayrıca, dijital panaromik röntgen ile elde edilen görüntüler, daha net ve yüksek çözünürlüklüdür, bu da teşhis sürecini kolaylaştırır.
 

Panaromik röntgen çekimi sırasında, hastaların başları sabit bir pozisyonda tutulur ve röntgen cihazı etrafında döner. Bu sayede, ağız ve çene yapısının tamamının aynı anda görüntülenmesi mümkün olur. Röntgen çekiminden sonra diş hekimlerimiz, elde edilen görüntüleri dikkatlice inceler ve hastalara detaylı bir teşhis raporu sunar.
 

Panaromik röntgen uygulaması, diş hekimliğinde en sık kullanılan ve önemli bir görüntüleme yöntemidir. Kocatepe Dental olarak, hastalarımıza en kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetini sunarken, en son teknolojilere sahip olmamıza da büyük önem veriyoruz. Sağlıklı ve güzel gülüşler için Kocatepe Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğimize gelerek, panaromik röntgen ve diğer tüm diş sağlığı hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

İletişime Geç