• +90 212 437 05 97
  • kocatepeadsp@gmail.com
  • Kocatepe Mah. Kocatepe Cd. No:25/1 Bayrampaşa İstanbul

Diş Taşı Temizliği

Diş taşı, ağız içerisinde birikmiş olan bakteri ve plak birikiminin zamanla sertleşmesi sonucu oluşan sarımsı renkteki bir tabakadır. Diş taşı, diş fırçalama ve diş ipi kullanımıyla temizlenemediğinde ve düzenli diş hekimi kontrolleri yapılmadığında oluşabilir. Diş taşı hem estetik açıdan hoş olmayan bir görüntüye yol açarken hem de ağız sağlığını tehdit eden bir sorundur. Bu nedenle, düzenli diş taşı temizliği oldukça önemlidir.
 

Kocatepe Dental, kusursuz bir gülüşe sahip olmak isteyenler için diş taşı temizliği hizmeti sunar. Uzman diş hekimleri ve deneyimli diş higienistleriyle donatılmış olan Kocatepe Dental, diş taşı temizliği konusunda uzmanlaşmıştır. Kocatepe Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde kullanılan ileri teknoloji cihazlar sayesinde diş taşı birikimleri titizlikle temizlenir ve ağız sağlığına zarar vermeden gülümsemeler parlak bir hal alır.
 

Diş taşı temizliği işlemi, ağrısız ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilir. Öncelikle diş hekimi, diş taşlarının yerleşim yerlerini inceler ve diş etlerinizin sağlığı hakkında bilgi verir. Daha sonra özel aletlerle diş taşları nazikçe temizlenir ve diş yüzeyleri pürüzsüzleştirilir. Ağız hijyeni önemsenerek, diş taşı temizliği sonrasında ağız bakımının önemi vurgulanır ve hastalara ağız hijyeni konusunda bilgi verilir.
 

Düzenli diş taşı temizliği, diş çürükleri, diş eti hastalıkları ve kötü ağız kokusu gibi ağız sağlığı sorunlarını önlemeye yardımcı olur. Ayrıca, diş taşı temizliği estetik açıdan da önemlidir. Dişlerin doğal rengini ve parlaklığını geri kazanmasına yardımcı olur ve güzel bir gülüşe kavuşmanıza destek sağlar.
 

Sağlıklı ve parlak gülüşler için Kocatepe Dental'in uzman ekibine başvurabilirsiniz. Kocatepe Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde kaliteli hizmet ve uzman bakım ile diş taşı temizliği yaptırarak sağlığınıza ve güzelliğinize önem verin. Gülüşleriniz, Kocatepe Dental ile daha da çekici ve sağlıklı bir hale gelecek!

İletişime Geç